Sweetys første besøg – kapitel 3

Vores dejlige, liderlige tur til Aalborg sluttede, da jeg kørte min bil ind i indkørslen.

Vi næsten sprang ud af bilen, og med armene om hinanden løb vi ind i huset. Vi nåede ikke engang at låse døren, før vi væltede hinanden om på dobbeltsengen og nærmest voldtog hinanden.

Jeg kneppede hende i fissen, munden og røven, og så det hele igen. Kun afbrudt af at jeg trods alt sørgede for at vaske pikken efter hver gang den havde været oppe i hendes røv. Jeg ønskede ikke at hun skulle blive syg, bare fordi jeg var liderlig. Hun sprøjtede vildt 3 gange, før jeg kom i en orgasme så vild at jeg helt mistede kontrollen over mig selv.

Vi lå længe, totalt udmattede og kiggede bare dybt ind i hinandens øjne. Så begyndte vi at kysse grådigt, samtidigt med at vores hænder gik på opdagelse på modpartens krop. Hvor jeg dog elskede Sweetys unge frodige krop, og hendes velsmagende friske kys.

Vi endte i en 69 er med mig øverst. Og så vild var jeg stadigt, at jeg, samtidigt med at min tungespids kærtegnede hendes lille hårde klitoris, huggede jeg min pik ind og ud i hendes mund, som om det var en kusse jeg kneppede. Men hun brød mine instrukser, og da hendes ene hånd fik fat om mine nosser, overtog hun styringen, og begyndte at slikke min pik på en mere normal måde. Og det havde jeg bestemt ikke noget imod, idet Sweety viste sig som en fantastisk pige i forhold til at forkæle en pik med munden. Hendes tungespids cirklede om pikhovedet, og hun lod de varme læber glide først hen over hovedet, og siden op langs hele skaftet, indtil hun, denne gang frivilligt, lod pikhovedet fortsætte ned i halsen. Nu kildede hun kun mine nosser blidt med den ene hånd, hvilket fremkaldte de mest vidunderlige fornemmelser for mig.

Samtidigt smagte jeg grundigt på hendes dejlige fisse. Sugede de små skamlæber ind mellem læberne, og pirrede klitoris med tungespidsen. Efter lidt tid lod jeg tungen koncentrere sig helt om klitoris, og begyndte samtidigt at fingerkneppe hendes lækre hul. Hun var så våd så det flød ud af fissen, og det var vidunderligt, som hendes pragtfulde krop vred sig under mine kærtegn.

Jeg kunne føle at nosseposen trak sig sammen, og musklerne i mit underliv spændtes, og jeg vidste, at jeg ikke kunne holde min orgasme tilbage længere. Men lige før jeg kom, begyndte den vidunderlige skat under mig at klynke og hyle, og jeg kunne se hendes skede trække sig sammen i en dejlig, smuk orgasme. Det syn var for liderligt. Jeg sendte mit fede sperm ned i pigens hals, og trak ikke pikken ud, før den allersidste dråbe var vredet ud af pikken.

Jeg vendte mig om, og medens jeg med højre hånd kælede med hendes inderlår og fisse, kyssede jeg hende på brysterne, skuldrene og halsen.

Hun smilede varmt til mig, og medens hun så mig dybt i øjnene, sagde hun: ”Tak for den dejlige orgasme, Herre”

”Nå, søde slavinde, denne gang huskede du at takke. Men du glemte stadigt at spørge om tilladelse til at komme. Har du tal på, hvor mange ting jeg skal straffe dig for?” Trods de hårde ord, smilede jeg kærligt til hende.

”Nej det har jeg ikke, Herre. Og jeg frygter at jeg aldrig lærer at spørge om tilladelse til at komme. Hvis du giver mig alle de straffe jeg har gjort mig fortjent til, er jeg bange for, at du pisker mig helt i smadder.”

”Er du meget bange, lille slavinde? For jeg agter at udføre afstraffelsen nu.”

”Jo Herre, jeg er bange. Men jeg er kun bange for, at jeg nok ikke kan klare så meget straf som jeg egentligt gerne ville modtage. Jeg ville så gerne gøre dig stolt af mig, men jeg ved ikke om jeg kan tåle det” Hun så virkelig ud som en ægte lydig og ydmyg slavinde. ”Men jeg er ikke det mindste bange for at du vil være for grov mod mig. Tværtimod. Hvis jeg skulle bestemme afstraffelsen, ville jeg nok være mere fristet til at forpligtigemig til mere end jeg kan tåle. Men jeg ved, at du helt sikkert vil læse min krop rigtigt, og give mig præcis hvad jeg har godt af. Jeg glæder mig faktisk lidt, selv om jeg også er nervøs. Det er jo første gang jeg skal prøve en alvorlig afstraffelse. Så jeg håber at du vil være lidt forsigtig med din slavinde, Herre.”

”Nu ser vi, om det jeg har i tankerne svarer til det du forventer, slavinde”, sagde jeg og satte mig på en køkkenstol. ”Læg dig over mine knæ, med dit hoved til min venstre side.”

Hun adlød straks, og præsenterede dermed sin pragtfulde røv perfekt for min højre hånd. Lårene klemte hun stramt sammen, så jeg måtte instruere hende om, at det må en slavinde aldrig gøre.

”Javel Herre, undskyld at jeg glemte at en slavinde altid holder benene spredt”, sagde hun ydmygt og spredte lårene smukt.

Jeg kælede hendes venstre inderlår, og lod fingrene glide gennem hendes fuldstændigt drivvåde fisse. Så løftede jeg højre hånd, holdt den lidt i luften, før den ramte med et hårdt klask, lige midt på den venstre balle.

”Av”, peb pigen, men blev smukt liggende.

”Du kan da ikke pibe for så lidt, lille slavepige. Sådan et klask med flad hånd gør da ikke ondt. Men du får 50 slag med fuld kraft. Det er stadigt ikke noget der gør rigtigt ondt, men jeg lover dig, at den dejlige røv bliver både rød og rigtigt varm.”

”Tak Herre. Det var sådan en straf jeg forestillede mig før jeg tog herop. Og jeg håber virkelig at jeg kan modtage den på en måde der er en slavepige værdig. Faktisk havde jeg også fantaseret om at du ville bruge nogle redskaber på mig.” Hun lød faktisk lidt skuffet.

”Bare rolig, min tøz. En almindelig røvfuld er bestemt ikke straf nok for alle dine fejl, så du kommer til at prøve meget mere før jeg beslutter at du er blevet straffet nok.” Jeg sagde det med en fast stemme og et meget bestemt udtryk i ansigtet. Sweety kiggede op mod mig, og så virkeligt bekymret ud. Måske endda rigtigt skræmt.

Hånden ramte den venstre balle igen, lige ovenpå det svagt røde mærke fra det første slag. I hurtig rækkefølge fik hun yderligere 4 slag på præcist samme sted. Nu var mærket hvor alle slagene havde ramt tydeligt rødt.

Det syvende slag ramte igen oven i alle de andre, og var måske endnu hårdere. I hvert fald klynkede hun og protesterede: ”Hvorfor slår du hele tiden det samme sted, Herre? Bare den balle er da stor nok til at du kan ramme mange andre steder, og hvorfor veksler du ikke sådan at den højre balle også bliver ramt? Det gør faktisk rigtigt ondt nu.”

”Det er faktisk også meningen, lille slavinde. Og fordi du brokker dig, øger jeg antallet af slag til 60.” Jeg holdt hårdt fast i hendes krop med den venstre arm, og begyndte igen at slå med den venstre, stadigt på samme sted.

Sweety vred sig lidt, men protesterede ikke mere. Jeg fortsatte med at slå, og nu stønnede hun svagt ved hvert slag. For hvert femte slag stoppede jeg, og kælede både hendes ryg, inderlår, fisse og især hendes røv, hvor der efterhånden tegnede sig en højrød plet på toppen af den venstre balle.

Til sidst fik hun den sidste serie med 5 slag, så hun i alt havde modtaget 30 lige på den centrale del af den ene lækre, kødfyldte balle. Hun stønnede højt, og hendes stønnen fortsatte, da jeg lod mine fingre kæle hendes fisse og begyndte at fingerkneppe hende.

Jeg nød hendes vidunderlige kusse i mindst 10 minutter og hun vred sig under mine hænder.

Så satte jeg mig rigtigt til rette igen, og begyndte at klaske hårdt løs på den anden halvdel af hende pragtrøv. Igen lod jeg alle slagene ramme på det højeste punkt af den dejlige halvkugle. Rytmen var den samme. 5 hårde slag, og så kom hånden ned fpr at kæle fissen og gnide kærligt over de mishandlede baller.

Hendes stønnen var absolut ikke mindre intens, og pludselig gled hendes højre hånd op langs siden og ned for at kæle med fissen.

”Ligger du der og gnubber din liderlige fisse, slavinde?” spurgte jeg vredt. ”Du er ved at blive straffet. Det er ikke meningen at du skal have det dejligt.”

”Undskyld Herre, men det er altså så liderligt, og jeg er lige ved at komme. Må jeg ikke lige gnide bare lidt mere?”

Jeg forsikrede hende om, at det måtte hun absolut ikke, og skyndte mig at give hende de sidste serier af slag.

Da slag nummer 60 ramte med et gevaldigt klask, begyndte jeg igen at fingerpule hende, og nu reagerede hun omgående. Hun løftede overkroppen og bøjede hovedet bagover, medens hun klynkede. Hendes hånd fløj ned til fissen og supplerede mine fingre. Det var en vild og langvarig orgasme, og vi fortsatte begge med at manipulere den lille musling, medens hun klynkede og vred sig.

Til sidst vred hun sig så meget, at hun rykkede sig ud af mit greb og rullede ned på gulvet. Men selv dernede fortsatte hun med at gnide sin kusse og kæle for den lille tap.

”Tak for den vidunderlige orgasme, Herre. Det er præcist lige så liderligt at blive straffet som jeg havde forestillet mig. Men du slog jo til af alle kræfter. Det havde jeg ikke troet at du ville gøre. Var det virkeligt nødvendigt?”

”Ja, det var absolut nødvendigt, dejlige lille slavepige. En røvfuld med flad hånd er så mildt, og hvis det overhovedet skal føles som en straf, er man nødt til at slå hårdt.” Jeg smilede kærligt til hende. ”Du bar straffen rigtigt flot. Jeg er så stolt af dig. Men som jeg sagde, vil jeg også straffe dig med nogle redskaber der er meget værre end hånden. Er du klar til at modtage resten af straffen?”

”Det er jeg, Herre”, sagde hun ydmygt og kiggede ned. Så kiggede hun mig i øjnene og smilede frækt: ”Og hvad ville det også hjælpe, hvis jeg ikke var klar? Du ville vel straffe mig alligevel.”

Efter en kort pause tilføjede hun nervøst: ”Men jeg ved ikke om jeg kan klare smerterne fra piskene. Du siger at den røvfuld ikke gør særligt ondt, men det syntes jeg altså at den gjorde. Jeg er rigtigt bange for at jeg kommer til at skuffe dig, og måske endda kommer til at bruge mit stopord.” Sweety så oprigtigt bekymret ud, men så tilføjede hun: ”Men det må ikke ske. Jeg VIL klare det. Jeg VIL vise min dejlige Herre, at jeg er værdig til at være hans slavinde.” Nu blev hun stående stille og kiggede ydmygt ned.

Jeg var så stolt af min lille, uerfarne, men alligevel modige slavinde. Jeg førte hende ind i legeværelset, og beordrede hende op på den læderbeklædte bænk hvor hun skulle ligge på ryggen. Jeg spændte et bredt bælte, der sad fast på bænken rundt om den nederste del af hendes mave, så hun nu var fikseret til bænken. Jeg greb nu hendes ankler og anbragte manchetter på dem og satte reb fast i manchetterne. Jeg løftede det venstre ben op over hendes venstre skulder, og fastgjorde det til en stolpe ud for bænkens hovedende, lidt længere ude end hendes skulder. Derpå det samme med det højre ben.

Derpå fik hun manchetter på håndledne, og disse blev på tilsvarende måde forsynet med reb. Jeg trak nu disse reb frem mellem hendes løftede ben, så hendes overkrop blev tvunget op, indtil hun var krøllet så meget sammen, at hendes ansigt var lige over hendes fisse.

Hun var nu totalt låst fast i den ubekvemme stilling, og kunne ikke røre sig en millimeter.

Jeg tog et spanskrør, og lod det svirpe hårdt ned over hendes røv, der befandt sig kun 20-30 cm fra hendes ansigt, så hun kunne se slaget ramme. Med benene strakt op over hovedet, var røven jo strammet helt ud og udgjorde hårde muskler, uden den sædvanlige bløde pude. Hun gav et vræl da slaget efterlod en fin rød linje.

Så gav jeg hende en serie på 6 hårde slag med spanskrøret. Hvert slag efterlod den karakteristiske dobbeltlinje på hendes røv og lår. Hun bed tænderne hårdt sammen, og det lykkedes hende at holde skrigene tilbage. Kun et grynt kom der for hvert slag. Men hendes sammenbidte ansigt der var blevet blegt fortalte tydeligt at disse smerter var hårde for hende.

Jeg strøg hånden over striberne, og kælede med røven. Derefter kælede jeg med hendes hoved og kyssede hende blidt.

”Du skal også prøve 2 redskaber mere, slavinde”, sagde jeg og hentede en læder flogger samt en meget tung flogger af russkind. Jeg viste hende begge redskaberne, og tog først den af læder i brug.

Jeg stillede mig på siden af hende, så jeg kunne ramme tværs over røven eller over lårene. Mellem lårene kiggede fissen frækt frem, og jeg vidste, at hvis jeg ville ramme de øverste dele af lårene, ville strengene også ramme fissen.

”Du får 10 slag af denne her. Meget hårdere end i formiddags”, sagde jeg og viste hende læder floggeren.

Jeg lod de første slag suse ned mod hendes røv, hvor der lød et dæmpet klask da strengene ramte huden. Hun rykkede i rebene og udstødte et gisp.

Slag nummer 2 og 3 ramte oveni det første, lige under mærkerne fra røvfulden. Hun klynkede lidt, og spændte alle muskler i ansigtet og halsen. Stedet jeg ramte var allerede lige så rødt som det sted hvor jeg havde ramt med 30 slag med hånden. Jeg kælede lidt hen over røven, og trådte så væk.

De næste 3 slag placerede jeg på lårene, så langt nede, at fissen ikke kunne blive ramt. Der var lige mulighed for at ramme lårene der, uden at jeg risikerede at ramme hendes ansigt, der jo var trukket unaturligt langt ned mod hendes underliv. Hun stønnede og der kom en mærkelig lyd fra hende. Jeg kiggede nøje efter, for at se om hun var ved at give op, men så galt var det ikke. Hun smilede stramt til mig, og jeg trådte tilbage for at fordele de sidste 4 slag på røven. I sin tvungne sammenkrummede stilling kunne hun tydeligt se floggeren ramme sin røv, og det rykkede voldsomt i hende, hver gang pisken susede ned mod den udstrakte bagdel.

Efter det tiende slag, lagde jeg læder floggeren fra mig.

”Tak, Herre”, kom det lidt anstrengt fra hende.

”Hvordan var det at prøve den flogger?”

”Den var hård. Det er de værste smerter jeg har prøvet heroppe. Den så ikke så slem ud, men du slog meget hårdere end i formiddags.”

”Var den for hård, dejlige slavinde?”

Hun smilede varmt til mig: ”Nej, Herre, den var ikke for hård, men jeg er jo helt uøvet endnu. Jeg håber at jeg kan klare meget større smerter snart for at glæde dig. Men jeg ved i hvert fald, at den slags smerter kan jeg godt klare nu.”

Jeg smilede taknemmeligt tilbage til min modige, uerfarne slavinde,

”Så mangler vi bare den sidste del af straffen. Du får 20 slag af den store gule flogger.”

Sweety stivnede: ”Nej Herre, nej. Jeg klarer aldrig 20 slag af den tunge pisk. Giv mig 10, så vil jeg kæmpe for at klare det. 20 er helt umuligt.” Hun så rigtigt bange ud.

Jeg grinede: ”Du får 20 har jeg sagt. Hold op med at protestere, og gør dig klar.”

Hun så bebrejdende på mig, men sagde ingenting.

Alle musklerne i hendes krop var spændte, og især i hendes hals stod de frem som tove.

Så svingede jeg den tunge flogger, og den ramte røven med et stort klask. Det gav et ryk i hendes krop ved det tunge slag, men hendes ansigt lyste op. Slag nummer 2 og 3 fulgte hurtigt efter, men nu var hendes krop helt afslappet. Ved det fjerde slag lød en dæmpet behagelig stønnen fra hende. Jeg fortsatte med yderligere 4 slag mod røven. Der var så mange strenge, at hvert slag dækkede næsten hele røven, og hver gang lød dette tydelige, tunge klask.

Jeg stoppede op og kælede røven. Huden var vidunderlig varm og havde en pragtfuld mørk rød farve, men der var ingen tvivl om at Sweety nød behandlingen helt vildt.

Så flyttede jeg slagene ned på lårene. Med denne store flogger kunne jeg ikke ramme helt så langt nede af lårene, fordi Sweetys hoved var i vejen. Så jeg slog på den øverste del af lårene, der ikke hidtil var blevet ramt. Det betød samtidigt, at de mange strenge også ramte hendes fisse, der jo var presset op mellem lårene i den sammenbukkede stilling. Det gav et ryk i Sweety, da det første tunge slag ramte både lår og fisse, og det ryk gentog sig ved hver af de følgende slag. Men hendes dybe liderlige stønnen forsikrede mig om, at hun virkeligt nød den behandling jeg udsatte hende for. De sidste slag lod jeg falde skiftevis på røven og på lårene/fissen. Og da det tyvende slag var faldet, havde Sweety den mest pragtfulde højrøde farve hele vejen fra det nederste af ryggen og halvvejs ned af bagsiden af lårene. Også kussen havde skiftet farve til noget mere mørkt rødt, og nu var den om muligt endnu mere opsvulmet end den havde været i Aalborg. Jeg kælede blidt for den, og blev overrasket over, hvor varm den var. Hele hendes dejlige bagside glødede. Det føltes så vidunderligt at kæle med de varme røde områder, og jeg blev ved rigtigt længe, før jeg løsnede hendes hænder, således at hun kunne lægge sig tilbage og slappe lidt af efter den lange periode i den anstrengende sammenkrøbne stilling.

”Tak Herre, det var sindssygt anstrengende at sidde sådan. Og tak for afstraffelsen. Det var virkeligt dejligt. Gjorde lige tilpas ondt. Den læder flogger var svær at tage, men den store gule flogger var så dejlig. Bare jeg kunne blive pisket af sådan en hver dag.” Hun smilede til mig med strålende glade øjne.

”Det lover jeg dig, søde slavinde, at hvis du nogensinde bliver min slavinde rigtigt, på den måde at vi bliver samboende, så skal der ikke gå en dag, hvor du ikke både mærker min flade hånd i din pragtfulde røv, og bliver pisket grundigt med en ruskinds flogger” Jeg løsnede hendes ben, og førte dem blidt på plads på bænken.

”Åh, hvor ville jeg gerne”, stønnede hun. ”Men der er jo ikke mange muligheder for at gennemføre en uddannelse her. Men måske kan jeg læse i Aalborg. Så er der da ikke SÅ langt, og vi kan mødes omtrent hver dag.” Sweety lød meget ivrig, og kælede liderligt for min store, stive pik og mine nosser. Heldigvis havde hun så vidunderligt blide fingre, for netop nosserne var ret ømme efter dagens aktiviteter.

Jeg løsnede også remmen omkring hendes mave, og løftede hende op. Blidt bar jeg hende ind og lagde hende på sengen. Jeg tog lidt olie, og begyndte at massere hendes dejlige forside. Begyndte med skuldrene og fortsatte med brysterne, der naturligvis fik en MEGET længere omgang, end hvad der ville have været brug for ved almindelig massage. Også hele resten af forsiden fik tur, men modsat mine hensigter nåede jeg aldrig at vende hende om og massere hendes rødfarvede bagside. For da jeg begyndte at føre fingrene rundt om (og op i) hendes drivvåde revne, var hun så ivrig, at hun næsten flåede mig ned over hende. Hun simpelthen krævede at jeg gennemkneppede hende. Min pik var stiv som et kosteskaft, men efter de mange sexoplevelser, kunne jeg ikke få den til at sprøjte. Så samlejet fortsatte bare, næsten i det uendelige. For at opnå lidt forandring, løftede jeg hende op, og satte hende på køkkenbordet, der havde den perfekte højde til at jeg kunne kneppe hende der. Men der var ingen gardiner, og da jeg så, at to ældre mennesker var på vej hen mod huset, løftede jeg hende skyndsomt ned. I entreen spændte hun næsten ben for mig, og vi havnede ovenpå hinanden på gulvtæppet. Hun pressede mig ned, og med et triumferende grin satte hun sig til rette på mig, og red min pik samtidigt med at hun fortalte mig, at det var det mest pragtfulde hun nogensinde havde oplevet.

Vi sluttede inde i sengen, og da min pik stadigt ikke ville lægge sig, trak jeg Sweety helt ind til mig, og lå bare stille med pikken oppe i hendes lysthus. Sådan faldt vii søvn.

Søndag morgen vågnede jeg ved den vidunderlige fornemmelse af blide pigelæber omkring min pik. Sweety lå på knæ i sengen ved siden af mig og suttede ivrigt løs på mit stive jern. Det var vidunderligt, så jeg rørte mig ikke, smilede bare til hende, da hun opdagede jeg var vågen, men lod ellers hende sutte videre uforstyrret.

Jeg har normalt ikke let ved at komme, når piger sutter den af på mig, men Sweety var så ivrig og gjorde det hele så dejligt, at det til sidst lykkedes for hende at få mig til at sprøjte hendes dejlige mund fuld af sperm.

Hvor var det dejligt at vågne på den måde.

Sweetys første besøg – kapitel 3
Læs kapitel 2 her

wpChatIcon
wpChatIcon