Voldtægt i krattet

Hej, jeg er Kaptajn Bligh, en dominerende man på 52 år, 190 cm og 83 kg. Jeg har lagt andre noveller ind, nogle inspireret af virkelige hændelser, andre fri fantasi. Denne her er 100% sandfærdig, og er noget jeg oplevede i sommeren 2014.

Som sædvanligt vil jeg gerne have kommentarer fra mine læsere, både fra dem, jeg tidligere har været i kontakt med, men bestemt også fra nye læsere.
Er der piger, der er tændt af novellen, må de meget gerne skrive hvad der især tændte dem, og hvad der evt. kunne være bedre.
Skriv herinde, eller skriv på min mail, der står nederst novellen. Ja selvfølgeligt rigtigt gerne begge steder.
Jeg ønsker alle god fornøjelse med læsningen.

Jeg (Kaptajn Bligh) så pigen komme gående hen af den lille markvej. Jeg dukkede dybere ind i det tætte krat, hvor jeg gemte mig. Hun var så smuk i den lette sommer nederdel, som selv de lette vindpust blæste op om hendes lår. Mon hun havde trusser på? Hendes lidt brede hofter kunne jeg se på afstand, og jeg vidste fra de gange jeg havde udspioneret hende, at hun havde en helt fantastisk dejlig røv. Nu omsider skulle hun blive min. I mere end en uge havde jeg planlagt hvordan jeg skulle voldtage hende.

Pigen var lige ud for mig, og jeg lod hende passere 2-3 skridt, før jeg sprang op og greb hende bagfra. Jeg sænkede i et snuptag min tykke lærredssæk ned over hendes hoved , overkrop og arme, og strammede lukkebåndet rundt om hendes liv. Med armene inde i sækken, og totalt ude af stand til at se, var hun totalt hjælpeløs allerede efter et sekund, og hendes skrig om hjælp lød kun som en svag mumlen gennem det kraftige lærred.
Jeg slæbte pigebarnet ind i krattet til den lysning, hvor jeg havde gjort alt klart

Jeg smed hende ned på det tykke græs. Blindet som hun var, gjorde hun intet forsøg på at løbe bort, men sad bare og vred sig i et håbløst forsøg på at komme ud af sækken, som var snøret grundigt omkring hendes mave.

Jeg greb hendes ben, og trak skoene af hende. Så sokkerne. Hun sparkede helt vildt, så jeg bandt et reb om hendes ene ankel, og trak rebet op over en gren på et træ, lige over os. Nu lå hun fladt på ryggen, med det ene ben pegende lige opad.

Jeg greb det andet ben, og begyndte at kæle for hendes inderlår. Så bestemte jeg mig for at se lidt mere, og løsnede hendes nederdel. Jeg trak  den ned over røven, og førte det ben jeg holdt op i luften, så det fulgte det andet. Nu kunne jeg trække nederdelen af hende og op langs rebet, og deroppe efterlod jeg den, slynget omkring grenen.

Til min skuffelse havde hun haft trusser på. Godt nok kun en g streng med alligevel en skuffelse.
Dem flåede jeg af, og fastgjorde også til grenen.
Nu lå pigebarnet med nøgent underliv og en sæk omkring overkroppen, helt prisgivet mig.

Jeg bandt et andet reb omkring hendes anden ankel, og trak dette ben hårdt ud til siden, så det blev strakt væk fra benet , der pegede opad. Jeg trak så langt, At hendes røv blev løftet fri af jorden, og hun hang midt i luften med benene strakt i spagat, og hendes indbydende fisse 70- 80 centimeter over jorden.

Jeg kunne høre hende stønne gennem sækken. Ingen tvivl om, at det voldsomme træk i hendes ben gjorde ondt. Det eneste der rørte jorden var hende skulderblade og hendes hoved.

Jeg begyndte at undersøge hendes fisse. den var så lækker. I den anstrengende stilling var de store skamlæber vidt spredte, og også de indre skamlæber var skilt lidt, så jeg, uden at røre fissen, kunne se lige op i hende. Hun havde veludviklede lidt lange indre skamlæber, som jeg elsker det, og jeg nuldrede og trak i dem. Så begyndte jeg at fingerpule hende med  3 fingre i hendes  fisse og tommelfingeren gnidende mod klitoris.

Hun vred sig, og jeg syntes jeg hørte en stønnen fra sækken.

Hun blev lynhurtig drivvåd, og kort efter kunne jeg også presse lillefingeren med op,med det resultat, at jeg nu kunne føre min hånd helt ind til roden af tommelfingeren.

Jeg lod hånden pumpe frem og tilbage for fuld kraft, så voldsomt og hurtigt som jeg overhovedet kunne. Jeg nærmest pryglede hendes fisse med min hånd, og tommelfingeren spankede lige på hendes klitoris for hver bevægese. Nu kunne jeg klart fornemme små skrig fra sækken.

Jeg ville gerne nyde lyden, og tog en medbragt saks, og fjenede den lap, jeg omhyggeligt havde syet på sækken over et hul, jeg for længe siden havde klippet i den, ud for pigens ansigt. Jeg havde brugt den sæk til voldtægt så mange gange, og hver gang syet en lap på igen.

Hun gispede efter vejret, og var højrød i ansigtet.
“Nå tøz, er det dejligt at kunne trække vejret ordentligt, og at kunne se lidt”?
Pigen græd, og svarede ikke.

“Hvis du opfører dig, præcist som jeg kræver, får du lov til at beholde disse privilegier. Ellers kommer der en ny sæk ud over den anden, og så er du tilbage i mørket. Hvad skal det være”?
Hun klynkede og græd. “Slip mig fri. Jeg kan ikke klare det her, nåde, nåde”
Jeg hentede den anden lærredssæk, og viste pigen den.
“Skal den på, eller adlyder du mig betingelsesløst”?

Hun hviskede: “Jeg skal nok gøre hvad du siger. Alt andet. Jeg vil ikke kvæles i den sæk, ligesom jeg blev det før i denne”.
“Okay Tøz, det er alene op til dig. Jeg er ligeglad. Men du forbliver med frit  udsyn, hvis du samarbejder 100% lydigt”:
Jeg gik tilbage til hendes fisse, og fingerpulede hende igen.Denne gang kunne jeg høre hendes stønnen, der efter få minutter blev til skrig, da hun spændte sin krop som en flitsbue midt i luften, og kom i en gigantisk sprøjte orgasme.

“Havde du fået lov til at komme, Tøz”?
“Jeg kunne ikke styre det. Det var for vildt” klynkede tøzen.

“Tøzer der kommer uden tilladelse skal straffes” snerrede jeg, og tog en lille mangestrenget gummipisk frem. Jeg slog lige på fissen, og allerede ved det første slag skreg hun. Hun fik 10 i hurtig rækkefælge, hvert slag efterfulgt af et nyt skrig, Fissen og området udenom var nu farvet dejligt rødt. Selv om denne pisk absolut var i den milde ende, havde den haft stor virkning på dette følsomme område.

“Hvad vil du helst, Tøz. Modtage min kongepik i fissen eller røvhullet, alt efter hvad der behager mig, eller have 100 piske slag på fissen, dels af den pisk du har prøvet, dels af 2 meget grovere”?Pigen græd, og tiggede om at slippe.

“Nå. du vil ikke beslutte dig? Jeg lover dig, at jeg vil lade dig slippe med en af tingene. Sex eller pisk, hvad vælger du”?
Stadigt gråd og bønner om at slippe helt.
Jeg trak tøjet af, og tøzen gispede ved synet af min enorme pik.

“Hvis du absolut skal kneppe mig, må du kun gøre det i fissen. Jeg dør, hvis jeg får den der op i røven. Den kan slet ikke være der” græd hun.
“Det bestemmer du ikke, og hvis du ikke vælger, så modtager du begge behandlingerne. Så begynder jeg at piske nu, og når din fisse er pisket til blods, knepper jeg dig” Jeg smilede saligt ved tanken, og tog gummipisken frem.

“Nej, nej” græd hun. “Så må du hellere kneppe mig, men kun i fissen”
“Det bestemmer alene jeg” grinede jeg, men smed dog pisken fra mig. Pigen havde truffet sit valg

Jeg stillede mig hen mellem hendes ben. Hun hang i den helt rigtige højde, og fissen var så drivvåd, at der kunne have svømmet en guldfisk rundt i den. Jeg hamrede mit kæmpe lem i bund i et brutalt hug. Rebene vred hendes ben yderligere ud i en ekstrem position ved det kraftige skub fra min tunge krop, og tøzen skreg. Men hendes skrig ophidsede mig kun yderligere. jeg kneppede hende som et stempel. Hendes skrig blev gradvist ændret til en dyb stønnen, der viste, hvor lidelig hun var. Jeg gned lidt på hendes lille tap, og lige da jeg sprøjtede stod hendes krop igen som en flitsbue, og hun sprøjtede igen.

Jeg lod min stadigt stive pik blive inde i hende lidt, og kælede for hendes røv, medens jeg fortalte hende, hvor dejligt det havde været. hun gispede forpustet.

Jeg løsnede hendes ben, og lagde hende forsigtigt i græsset. Så gned jeg et stykke tid hendes inderlår og hendes dejligt spermfyldte fisse, før jeg bøjede mig ind over hende, og grådigt kyssede hende gennem hullet i sækken. Hun kyssede ivrigt igen.

Så løsnede jeg sækken. Pigen sad der på græsset, kun iført en let sommerbluse.

Den trak jeg af hende, og nød synet af hendes perfekte C skåls bryster. Jeg kælede og kyssede dem længe, før jeg pressede hende ned i græsset og begærligt begyndte at drikke kys fra hendes mund. Hendes tunge arbejdede som en vanvittig i min mund, og hendees hænder kælede ivrigt min ryg.

Jeg kunne ikke styre mig længere, og jog igen pikken op i hendes vidunderlige fisse. Og denne gang kunne jeg heldigvis holde mig næsten uendeligt. Hun blev kneppet i enhver tænkelig position der i solskinnet i lysningen.

Da vi begge lå udmattede i hinandens arme og gispede after vejret efter anstrengelserne og orgasmerne, smilede hun til mig:
“Skat, det var vidunderligt. Lige hvad jeg havde drømt om. På Lørdag skal du voldtage mig ude i klitterne” Hun smilede liderligt og min pik rejste sig igen ved tanken om de lege, vi skulle lege til den tid.
Jeg kyssede min prinsesse blidt, og samlede vores ting. Helt modvilligt gav jeg hende tøjet, og da hun var påklædt begyndte vi at gå hen af vejen til det sted, hvor vores bil holdt. Vi kørte hjem, begge helt sikre på, at vi denne aften ville kneppe i det uendelige, ophidset af den pragtfulde leg i krattet.

Jeg elsker min lille liderlige kæreste.

wpChatIcon